Bruiloften organiseren

Kriebels in uw buik, de blik in de ogen van uw aanstaande, de perfecte bruidsjurk. Een bruiloft is één groot feest en een van de mooiste dagen uit uw leven samen. Voordat het zover is en het ‘ja-woord’ gegeven wordt, gaat er heel wat voorbereiding aan vooraf. Zoveel wensen, vragen en lijstjes (die steeds langer worden). Entertrain neemt graag de zorg uit uw handen. Wij maken van uw mooiste dag één groot feest! Stel u eens voor, de mooiste locatie met een prachtige bruidstaart, een bijzondere tafeldecoratie, een aparte fotoreportage, gepersonaliseerde cadeautjes voor de gasten: Bij Entertrain is alles mogelijk.

Om de tafel met onze weddingplanner

Bij de eerste kennismaking ontmoet u meteen onze weddingplanner die de tijd voor u neemt, goed luistert en altijd extra ideeën inbrengt. Stressen op uw bruiloft? Daar doen we niet aan! We maken alles voor u inzichtelijk en waardoor u niet voor onverwachte verrassingen zal komen te staan. Eén aanspreekpunt die alles voor u plant en regelt. Zo blijven alleen de cadeaus van uw gasten en de spontane speech van uw schoonvader een verrassing. Een bijzondere bruiloft waar u alleen maar zult genieten.

Onze eigen trouwlocatie

Nog opzoek naar een romantische trouwlocatie? Entertrain beschikt over een aantal eigen locaties! Landgoed Kasteel Limbricht is zelfs een officiële trouwlocatie van de gemeente Sittard-Geleen. Wij kunnen uw complete bruiloft verzorgen op een van de mooiste locaties van Limburg. Zoekt u meer naar een ongedwongen sfeer of festivalthema? Valdeludo is een buitenlocatie omgeven door natuur. Wij toveren deze om tot een schitterende festival bruiloft.

Delen op