Entertrain verzorgt uw klantendag!

Een klantendag of relatiedag organiseren is één van de specialiteiten van Entertrain events. Wij weten exact hoe we de zintuigen van uw medewerkers prikkelen! Niet alleen door het evenement zelf, maar ook door een spraakmakend communicatietraject zodat de voorpret al in een vroeg stadium start. De combinatie van een ongedwongen sfeer, een schitterende locatie, goede catering en een uitdagend activiteitenaanbod maken uw klantendag gegarandeerd tot een succes. Vanaf het eerste contact tot het laatste rondje zijn wij erbij om er samen met u een waar feest van te maken.

Wij bieden een originele invulling!

Elk bedrijf wil haar relaties graag een unieke dag bezorgen. Maar zeg nou eerlijk, dat karten, steengrillen of paintballen hebben we toch allemaal wel een keer gezien? Als u uw relaties pas echt een unieke dag wilt bezorgen, laat het dan over aan Entertrain! We gaan eerst om tafel om samen te brainstormen over een passende invulling van de klantendag waarbij alle aandacht is voor de gewenste doelstellingen. Entertrain weet entertainment te raken, te binden en te boeien. Hierin zijn wij de allerbeste!

Uw klanten staan in het middelpunt!

Actieve bezigheden zorgen voor een informeel contact onderling. De mogelijkheden zijn talrijk, zowel een workshop naar keuze als het ontsnappen uit een escape room maken onderdeel uit tot een actieve activiteit. Een geslaagde klantendag draait om de bezoekers. Daarom staan bij onze evenementen uw gasten altijd in de hoofdrol. Alles wordt tot in de kleinste details verzorgd en er ontbreekt niemand iets! Laat ons uw relatiedag plannen en wij weten zeker dat er in uw bedrijf nog lang over wordt nagepraat.

Catering op maat

Of u nu een beurs, bedrijfsevenement of congres organiseert, een culinaire invulling kan niet ontbreken. Op dit vlak moet u wel diverse afwegingen maken, zoals: neem ik een eigen cateraar mee of neem ik horeca af bij de locatie? En hoe groot pak ik uit? Van foodtrucks tot uitgeserveerd diner, alles is mogelijk! Uw keuzes hangen samen met de invulling, doelgroep en doelstelling.

Delen op