Open dag organiseren

Bent u van plan binnenkort een open dag te organiseren binnen uw bedrijf? Met een open dag geeft u de gasten een kijkje achter de schermen van uw bedrijf. Laat uw medewerkers, partners, kinderen, relaties of nieuwsgierigen kennismaken met uw bedrijf. Een open dag kan een feestelijke combinatie worden met amusement, gezelligheid en informatie. Natuurlijk zorgt Entertrain dat deze dag tot de verbeelding spreekt bij de bezoekers. Al onze concepten zijn interactief en gericht op beleving, want beleving is iets wat mensen zal blijven onthouden. U kunt bij Entertrain niet alleen terecht voor open dagen, maar ook voor andere evenementen zoals: bedrijfsfeesten.

Benodigdheden voor een open dag

Van tenten, toiletwagens, podia, techniek en meubilair tot diverse foodtrucks, springkussens, belevingsamusement en overig entertainment. Ook zaken zoals de vergunningaanvraag, veiligheid en parkeerbeheer worden feilloos door ons geregeld. Zelfs voor specifieke wensen, zoals bijvoorbeeld afzettingen tijdens de rondleidingen of feestelijke festivaltreintjes, kun je bij ons terecht. Daarnaast verzorgt Entertrain ook hapjes, drankjes en laten we de bezoekers niet met lege handen naar huis gaan. Samen verzinnen we een leuke give away om bezoekers mee te geven nadat ze de open dag bezocht hebben.

Waar helpen wij u nog verder mee

Zoals u al leest komt er heel wat organisatietalent bij kijken. Er zijn tal van aandachtspunten. Eerst gaan we om tafel om te brainstormen over onder andere wat u wilt vertellen en laten zien tijdens de open dag. Daarnaast moeten de bezoekers op tijd op de hoogte worden gebracht, hier komt een stuk publiciteit aan te pas. Via welke kanalen gaan we dit uitzetten? Wordt er bijvoorbeeld een persbericht naar de regionale media gestuurd? Wordt Social Media ingezet en is de website helemaal up-to-date? Kunnen bezoekers zich inschrijven of krijgen ze een sneak-peak via een nieuwsbrief? Dit en nog meer vragen beantwoorden we tijdens onze brainstorm. Kies voor Entertrain en ga voor een spraakmakende open dag! Het wordt gegarandeerd een geslaagd event.

Delen op