Locaties

Natuurlijk denken we graag mee over de locatie van je event. Ideeën en mogelijkheden genoeg. Als creatieve denkers en doeners bieden wij een totaalconcept met de juiste catering, creatieve concepten, activiteiten, show, aankleding (in stijl) en een persoonlijke touch van jou of je organisatie.

Mogelijkheden

De locatie is veel bepalend voor het succes van een event. Een eigen locatie in gedachten?! Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wij toveren iedere locatie om tot een mooi aangeklede ruimte. Heb je nog geen idee op welke locatie jouw evenement moet plaatsvinden? We hebben verschillende mogelijkheden bij onze partners of bij een van onze zusterondernemingen. De locaties die we zelf uitbaten zijn: Kasteel Limbricht, All in Echt, Hompesche Molen, Kasteel Montfort en Valdeludo.

De juiste mix op maat per event

Alles is mogelijk! Van catering, aankleding, meedenken
in het programma zoals activiteiten, show en een thema. Voor ons is niets te gek. We gaan voor een event dat verrast en verwondert. Door de juiste mix op maat met een mooie locatie creëren we samen een gedenkwaardige beleving voor iedereen.

Laat je
versteld
staan.

Onze locaties

All in Echt

All in Echt is een grote evenementenlocatie met verschillende ruimtes waar zowel binnen als buiten activiteiten mogelijk zijn. Alles onder één dak.

Naar website

Hompesche Molen

De Hompesche Molen biedt alle faciliteiten om van iedere gelegenheid een onvergetelijke herinnering te maken.

Naar website

Kasteel Limbricht

Sfeervol genieten in de bijzondere ambiance van een echt kasteel. Landgoed Kasteel Limbricht heeft heel veel moois te bieden.

Naar website

Valdeludo

Een buitenlocatie waar een groots event in het groen zorgt voor een geweldige sfeer en een echt festivalgevoel. Bovendien biedt deze locatie tal van mogelijkheden voor allerlei activiteiten.

Naar website

Kasteel Montfort

Misschien wel het best bewaarde historische geheim van Limburg en een unieke plek om een bijzondere gelegenheid te vieren. Ideaal als trouwlocatie, vergaderplek of om een feestje of bedrijfsevent te beleven!

Naar website