Evenementen

Stel je voor dat je wens werkelijkheid wordt. Dat is precies waar wij al 25 jaar voor gaan. Van een groots zakelijk event tot een bijzonder persoonlijk moment. Alle events die we organiseren zijn maatwerk en daardoor uniek. Je mag vertrouwen op een totaalconcept met de juiste catering, creatieve concepten, activiteiten, show, aankleding (in stijl), juiste locatie en een persoonlijke touch van jou of je organisatie.

 

 

Zakelijke evenementen

Ontdek de magie van op maat gemaakte evenementen voor jouw bedrijf. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, personeelsdag, open dag, relatiedag, jubileum of opening; wij creëren unieke belevenissen die je versteld doen staan. Met een creatieve blik en een persoonlijke aanpak zetten wij een zakelijk evenement op dat aan alle wensen voldoet en deze zelfs overtreft.

Bekijk alle cases

Maatwerk

Bij Entertrain geloven we in maatwerk. Zo realiseren we unieke evenementen die naadloos aansluiten op jouw visie en behoeften. Wij zitten boordevol creatieve ideeën en denken graag met je mee om samen een memorabel evenement te organiseren. Op één van onze locaties of op een locatie naar keuze. Zelf zijn wij gevestigd in Limburg, maar we zijn totaal niet locatie gebonden, zo waren we ook wel eens te vinden in Duitsland, de Ardennen en zelfs in Parijs. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Bijzondere momenten

Trouwen en rouwen zijn momenten in het leven die bijzondere aandacht verdienen. Wij begrijpen de gevoeligheid van deze levensgebeurtenissen en dragen graag zorg voor de organisatie hiervan. Wij laten wensen in vervulling gaan door een bijzonder moment te creëren dat recht doet aan de betekenis ervan. Wij willen mensen versteld laten staan bij iedere gelegenheid.

Bekijk de cases

Laat je
versteld
staan.