Een unieke opening

Een nieuwe bedrijfslocatie, een product lanceren of een pand onthullen: het zijn allemaal redenen om een feestelijke opening te organiseren. Met Entertrain ontdek je de kracht van een perfect georganiseerde opening. Wij creëren niet alleen de mooiste evenementen, maar ook prachtige ervaringen en herinneringen. Sta jij op het punt om je (nieuwe) bedrijf of organisatie te onthullen en wil je direct een positieve indruk maken? Overweeg dan Entertrain als partner in het organiseren van een opening.

Waarom een opening organiseren?

Er zijn verschillende redenen te noemen om een opening te organiseren. Het is bijvoorbeeld een geweldige manier om je organisatie onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten, partners en medewerkers. Daarnaast kun je een opening organiseren om een nieuwe mijlpaal te vieren of mensen kennis te laten maken met je organisatie en zo direct een positieve indruk achterlaten.

Neem contact op

De beste eerste indruk

Een opening organiseren is niet hetzelfde als het organiseren van ‘gewoon’ een feestje; het is ook een kans om indruk te maken en jouw boodschap kracht bij te zetten. Het gezegde “de eerste indruk telt” is geen loze kreet; het benadrukt de cruciale rol van een goed georganiseerde opening. Een opening is het moment waarop je de toon zet voor de relatie met je doelgroep(en). Het is de uitgelezen kans om jouw merkidentiteit te versterken. Entertrain integreert daarom jouw bedrijfscultuur en waarden in elk aspect bij het organiseren van een opening.

Specialist in openingen organiseren

Als je zelf een opening gaat organiseren kost je dat veel tijd en energie. Het is een grote klus waarbij je rekening moet houden met veel verschillende zaken. Entertrain is een specialist op het gebied van evenementenorganisatie en kan je ontlasten door jouw opening te organiseren. Wij hebben jarenlange ervaring in het organiseren van zakelijke evenementen, waaronder openingsfeesten. We weten precies waar je op moet letten en we zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes geregeld is. Wij zetten een verrassend en creatief evenement neer dat naadloos aansluit op jouw visie en behoeften. We zitten boordevol creatieve ideeën en denken graag met je mee om samen een opening te organiseren die je versteld doet staan.

Wij creëren blijvende indrukken

Naast het organiseren van een bedrijfsfeest, kunnen wij ook een unieke draai geven aan andere zakelijke evenementen zoals open dagen, personeelsdagen en jubileumvieringen. Wij streven ernaar om bij elke gelegenheid een blijvende indruk achter te laten.

Offerte aanvragen