Bijzondere catering

Entertrain denkt graag mee over het verzorgen van catering op welke locatie dan ook. In de afgelopen jaren hebben we al veel mooie projecten mogen cateren. Voorbeelden zijn:

  • Voor Natuurmomenten hebben we in ‘the middle of nowhere’ in de natuur de catering verzorgd. Er was geen water en geen stroom.
  • We hebben 58.000 maaltijdpakketten gemaakt voor alle personeelsleden van het Zuyderland. Deze maaltijden konden opgehaald worden op verschillende locaties (Kasteel Limbricht, All in Echt). Dit deden we in de corona-periode om mensen te ontzorgen zodat zij thuis snel een maaltijd op tafel hadden.
  • We hebben verschillende shared dining en foodtrucks op locaties verzorgd.

Heb jij ook catering nodig voor een event? Dat kan! Wij gaan altijd voor iets bijzonders en veelzijdigs om mensen versteld te laten staan.

Offerte aanvragen

Bijzondere momenten

Heb je een bijzonder samenzijn? Daarin denkt Entertrain ook graag mee. Zo hebben we eens een uitvaart in de wei mee mogen organiseren. Maar ook een bruiloft in een boomgaard en een kerstdiner in een tunnel in Roermond. Het kerstdiner was voor alle Roermondenaren vanuit de Gemeente Roermond georganiseerd. Een kerstdiner voor iedereen, een mooi initiatief waar uiteindelijk 650 mensen op af kwamen.

Vraag naar de mogelijkheden