Robidus

Een mijlpaal van twee decennia verdient een viering die de geschiedenis in gaat. Het 20-jarig jubileum van Robidus werd dan ook gevierd in stijl. Maar liefst 350 medewerkers werden bij Kasteel Limbricht verrast met een onvergetelijke feestdag.

Jubileum | 350 gasten | Roaring 20’s thema | Locatie: Kasteel Limbricht

De wens.

Een grootse feestdag op een mooie locatie om het 20-jarig jubileum van Robidus te vieren. Een dag waarop alle 350 medewerkers met open mond van verbazing rond gaan lopen. Niets is te gek, zo lang de gasten maar volop verrast worden.

 

Ook een wens? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Creëren.

Entertrain mocht volledig uitpakken op het gebied van creativiteit, catering en aankleding. Met zo’n vraag kunnen wij ons motto volledig nastreven. We lieten mensen volledig versteld staan. In een hotel in Sittard werd na het inchecken een vergadering gehouden. Een theaterteam zorgde aansluitend voor entertainment. De feestdag ging verder bij zusteronderneming Kasteel Limbricht, waar groots werd uitgepakt.

Alles was in de roaring ’20 stijl aangekleed. Twaalf originele en historische kermisattracties stonden opgesteld en werden geadopteerd door de teamleiders van Robidus. Degene die zorgde voor de meeste bezoekers won een mooie prijs. Alle medewerkers waren in stijl verkleed en konden genieten van gevarieerd eten bij verschillende foodtrucks of terecht bij een barbershop en fotograaf. De dag werd afgesloten met een knalfeest.