Opening

Bij een opening hoort een feest, klein of groot. Of het nu gaat om de opening van uw bedrijf, winkel, restaurant, sportvereniging, school of een heropening na een verbouwing, Entertrain helpt u graag bij het organiseren! Wij maken er een feestelijke en officiële opening van die nog lang in het geheugen zal blijven van uw familie en (potentiële) klanten.

Uw opening op maat!

Alles moet kloppen op de dag van de officiële opening. Entertrain is de sparringpartner en beschikt over vrijwel alles en kan u daarom helemaal ontzorgen. Van het personeel tot aan het benodigde materiaal.

Onze werkwijze

Een opening moet passen bij het karakter van uw organisatie. Eerst maken we graag kennis met u als bedrijf. Op deze manier komen we samen tot een creatief idee. In overleg met u maken we een draaiboek die gaat van uitnodiging tot evaluatie waarbij we geen enkel detail missen! Belangrijke elementen zoals voorbereiding, planning en organisatie, catering, entertainment, communicatie, materiaal en evaluatie zullen zeker niet ontbreken in het draaiboek.

Van maatwerk tot creatie

Entertrain heeft een ruime en creatieve geest die meteen tot leven komt als er ideeën geroepen worden. Zo bedenken we de meest ludieke ideeën om uw speciale event voor jullie opening tot een groot succes te maken. Ons is niets te gek! Naast de verzorging van de catering, aankleding en decoraties, geven we ook advies voor een onvergetelijke openingsactie.

Delen op