Organiseer uw personeelsdag samen met Entertrain!

Een van de hoogtepunten binnen veel ondernemingen is het jaarlijkse bedrijfsuitje voor het personeel. Bij Entertrain events kunt u terecht voor de leukste en gezelligste personeelsuitjes in alle soorten en maten. Dankzij ons grote aanbod is er voor elk soort bedrijf en elke groep collega’s een geschikte dag te plannen. Een win-win situatie voor de productiviteit en een betere samenwerking.

Eindeloze mogelijkheden voor uw teamuitje!

Tijdens een leuk teamuitje leren de collega’s elkaar beter kennen en laat u de werkdruk voor even achterwege. Dit kan een positief effect hebben op de werksfeer. Entertrain organiseert graag uw personeelsdag of teamuitje van begin tot eind. Of u nu een actief, mentaal, creatief of sportief teamuitje wilt, of juist een combinatie van alles, Entertrain staat bekend om de meest bijzondere, relevante en onverwachte ideeën. De echte meedenkers die graag de uitdaging aangaan om samen met u een onvergetelijk teamuitje te creëren. We beschikken over de meest uiteenlopende activiteiten waarmee we invulling geven aan de personeelsdag. Van een workshop, zoektocht of bootcamp tot samen met elkaar iets bouwen. Dit, en nog veel meer is mogelijk! Ter afsluiting van de dag verzorgen we nog een heerlijk diner, lunch of barbecue. Samen nog even napraten en lachen over de gezellige personeelsdag. Een ontspannen dag waar toch gewerkt is aan een nog betere teamspirit en waar iedereen met een lach naar huis keert.

Laat ons uw teamuitje organiseren!

Dankzij onze jaren ervaring, is geen enkele aanvraag ons vreemd. Entertrain is goed op de hoogte van mooie, nieuwe en verrassende locaties. Dagelijks zetten we ons in om het aanbod steeds weer uit te breiden en zo aantrekkelijk mogelijk te maken voor u. Bel of mail ons gerust voor een voorstel op maat of een kennismaking met ons bedrijf.

Delen op