Action Kerstmaaltijd

We organiseerden een magische kerstbijeenkomst voor de medewerkers van Action distributiecentrum in Echt. Het distributiecentrum werd omgetoverd tot een betoverende kerstsetting, waar de warmte en gezelligheid van de feestdagen tot leven kwamen.

Kerstdiner voor 500 gasten | Kerstontbijt voor 700 gasten | Locatie: Distributiecentrum Echt

De wens.

Bij Entertrain hebben we al diverse onvergetelijke evenementen voor de Action mogen organiseren. Deze keer kregen we de bijzondere opdracht om, in aanloop naar de Kerstdagen, een warm en sfeervol samenzijn te organiseren voor de avond- en ochtendploeg. De wens was om volledig ontzorgd te worden. Van de aankleding van de ruimte tot het verzorgen van een heerlijk diner en ontbijt; geen detail mocht ontbreken.

 

Ook een wens? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Offerte aanvragen

Creëren.

Het omtoveren van een bedrijfshal tot een warme kerstomgeving was een uitdaging waar we vol enthousiasme mee aan de slag gingen. In korte tijd slaagden we erin om een groot aantal medewerkers te voorzien van een onvergetelijk kerstdiner en -ontbijt. De kers op de taart was de speciale take-away maaltijd voor de chauffeurs. Een extra uitdaging was het samenstellen van een divers menu, dat aansloot bij de verschillende culturele achtergronden van het team. Met creativiteit, toewijding en een vleugje magie, werd de wens van Action werkelijkheid.