Laurentius Ziekenhuis

Met dit event creëerden we gedenkwaardige herinneringen voor de medewerkers van het Laurentius ziekenhuis. Met een knallend personeelsfeest, verdeeld over twee avonden, bleef de 24-uurs zorg gegarandeerd en werden medewerkers in het zonnetje gezet.

 

 

1500 gasten | Vrijdag- en zaterdagavond | Locatie: All in Echt

De wens.

Een knallend personeelsfeest voor maar liefst 1500 medewerkers, verspreid over twee avonden om de 24-uurs zorg in het ziekenhuis te blijven garanderen. Waarbij rekening gehouden wordt met de wensen van de medewerkers. Het feest moet voor iedereen een mooie beleving worden.

 

Ook een wens? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

 

Offerte aanvragen

Creëren.

Entertrain bracht het thema ‘Laurentius goes around the world’ tot leven bij All in Echt. Bij aankomst werden de 1500 medewerkers verwelkomd met een Samba-band, toffe vuuracts en een smaakvol welkomstdrankje. De feestvreugde verspreidde zich door de verschillende zalen van All in Echt, waar verschillende wereldthema’s werden gepresenteerd. Van een smaakvolle Asian Bar tot een sappige American BBQ. Er kon een indoor kroegentocht gehouden worden, medewerkers konden genieten van een Limburgse kroeg, muziek van een Vinyl Dj, de spanning van het Casino en de klanken van een singer-songwriter. Dit feest werd op twee avonden neergezet, om zo iedereen binnen het Laurentius Ziekenhuis de kans te geven deel te nemen aan deze onvergetelijke ervaring.